Идва ли краят на фенския бойкот в ЦСКА?


Идва ли краят на фенския бойкот в ЦСКА?
Снимка: Cska.bg

3718 0

В последните три седмици родният гранд ЦСКА навлезе в много добра серия от 5 поредни победи в Първа лига, която го изкачи до първото място в таблицата с актив от 40 точки - на пет пред втория Лудогорец, който обаче е с две изиграни срещи по-малко.

Успешните мачове срещу Хебър Пазарджик (4:0), Ботев Пловдив (1:0), Ботев Враца (4:0), Арда Кърджали (3:1) и Локомотив Пловдив (1:0) ентусиазираха "червена" България и започнаха да се появяват слухове, че организираната част от привържениците ще сложат край на бойката си и ще се завърнат в Сектор "Г".

"Мач Телеграф" пояснява днес (4 ноември), че действително е имало разговори между хората от ядрото на Северната трибуна по тази тема, но на този етап е взето решение бойкотът да продължи!

Изданието припомня, че тимът на Саша Илич играе на полупразен стадион в София, но пък се радва на пълни трибуни при гостуванията си, в които запалянковците не се съобразяват с мнението на "Animals" и компания. Следващият мач за ЦСКА е срещу Локомотив София - стадион "Българска армия", 6 ноември, 17:15 часа!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - ЦСКА загуби основен играч за следващите два мача, вече е ясно и защо Маурисио Гарсес не игра срещу Локомотив Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички