Двама любимци се срещат с "червените" фенове преди ЦСКА - Локомотив София, петима пропускат мача


Двама любимци се срещат с "червените" фенове преди ЦСКА - Локомотив София, петима пропускат мача
Снимка: facebook.com/cskasofiaofficial

1688 0

ЦСКА се завръща у дома след 4 последователни гостувания в Първа лига. "Армейците" бяха фантастични, връщайки се с пълен актив от 12 точки след трудните си визити. Нещо, което и най-големите оптимисти в "червените" редици, не вярваха, че е възможно.

На възпитаниците на Саша Илич предстои да се изправят срещу Локомотив София в последния си домакински двубой от елита за годината. Ръководството на 31-кратния шампион продължава със станалата вече традиция инициатива "Армейски следобед". Той ще срещне запалянковците с двама от любимците им Юрген Матей и Дюкенс Назон. 

Хаитянският нападател пропуска срещата със столичните "железничари", поради натрупване на картони. По всичко личи, че на нидерландския бранител също ще бъде дадена почивка, тъй като той "виси" с 4 жълти картони. Освен тях, мача пропускат Брадли де Нойер за натрупване на наказания, както и Лазар Туфегджич и Мено Кох, които са контузени.

Ето какво написаха "армейците" в социалните мрежи по повода:

"Със завръщането си на ст. “Българска армия” за домакинския мач срещу Локомотив София, подновяваме и любимата ни инициатива - “Армейски следобед”.

Празникът започва в 15:00 ч., а в 16:00 ч. специални наши гости ще са двама от любимците на публиката - капитанът ни Юрген Матай и голмайсторът Дюкенс Назон. 

Нека се съберем за последно през този полусезон заедно на “Армията” и подкрепим отборът на Саша Илич в поредната важна битка.

#ЦСКАиграе на 06.11. от 17:15 ч. у дома. Очакваме ви"!

Ето как самият Назон намекна по интересен начин, че преподписва с "червените"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички