ЦСКА информира: Двама няма да играят срещу Локомотив София, трети ще се оперира


ЦСКА информира: Двама няма да играят срещу Локомотив София, трети ще се оперира
Снимка: Cska.bg

4821 0

Ръководството на ЦСКА информира своите привърженици, че двама футболисти ще пропуснат домакинството на Локомотив София от 17-ия кръг на Първа лига заради контузии!

Кога е мачът и кой няма да играе в него?

Двубоят е насрочен за 6 ноември (неделя, 17:15 ч.), а Саша Илич няма да може да разчита на своя капитан Юрген Матей и на сърбина Лазар Туфегджич. И двамата бяха титуляри в последния шампионатен сблъсък срещу Локомотив Пловдив, а сега и двамата имат проблеми в задната част на бедрото.

Уточнява се, че Матей е под въпрос и за по-следващия мач на "червените" - гостуването на Черно море (12 ноември), докато за Туфегджич не се споменават подробности. 

Случаят "Дауда Бамба"

От друга страна, от "Армията" разкриват, че днес (4 ноември) 27-годишният нападател Дауда Бамба ще претърпи операция в Норвегия заради проблемите в коляното, а първият етап от възстановяването му ще премине именно в скандинавската страна! 

Откакто се присъедини към ЦСКА, Бамба успя да изиграе едва 380 минути, разпределени в 8 мача - 5 в Първа лига и 3 в квалификациите на европейските турнири. В тях той се отчете с 1 гол (срещу Спартак Варна) и 1 асистенция (срещу Славия). За последно бе на терена на 3 октомври, когато се появи за 17 минути при победата над Пирин Благоевград с 2:1.

Ето какво гласи публикацията на "армейците":

"Капитанът на ЦСКА Юрген Матей няма да може да вземе участие в домакинския мач срещу Локомотив (София) поради контузия. Двубоят ще се играе в неделя (6 ноември) от 17:15 часа на стадион "Българска армия".

Нидерландският бранител със сигурност пропуска предстоящия сблъсък поради оплаквания от болки в задната част на бедрото, като той също така ще бъде до последно под въпрос и за гостуването на Черно море (Варна).

На разположение на Саша Илич за срещата с Локомотив няма да бъде и Лазар Туфегджич, който е с разтежение на бедрото.

Междувременно, днес Дауда Бамба ще бъде подложен на операция във връзка с проблемите в коляното му. Интервенцията ще бъде извършена в Норвегия, където Бамба ще остане за първия етап от възстановяването си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 28-годишен футболист загатна по любопитен начин, че е подписал нов договор с ЦСКА! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички