Стойчо Младенов: Това е най-слабият мач на ЦСКА, не можем да говорим за титла!


Стойчо Младенов: Това е най-слабият мач на ЦСКА, не можем да говорим за титла!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2501 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов бе крайно разочарован от представянето на своя отбор срещу Царско село. "Армейците" загубиха ценни точки срещу последния в Първа лига след нулево реми на стадион "Българска армия".

"Играхме много под нивото си. Един отбор, който задължително трябваше да победим. Това е най-слабият мач откакто аз водя отбора. Успяха да парират силните ни страни както по фланга, така и в дълбочината. Справиха се с Кайседо, справиха се с фланговете. Безидейни сме, липсва ни креативност. И естествено - постоянството. Когато не сме постоянни, не можем да говорим за титла. Тази креативност, която ми се иска да присъства, днес липсваше", започна Младенов.

"Видяхте една ситуация с Бисмарк, при която ако присъстваше индивидуалната класа, щеше да реши мача. Нещо, което се случи с Лудогорец във Враца. Там индивидуалната класа реши мача. Тук не се получи. Подценяване? Абсурд! Абсурд! Отбор, който има амбициите да се бори за първото място, не може да подценява никого. Ние нямаме кой знае каква класа, за да подценяваме даден противник. Във всеки един мач трябва да излизаме на максимум.

Това го гледам всяка една година в ЦСКА. Това се променя с класа, с характер, с амбиции, със себераздаване на терена, а днес това не се получи. Липсата на плеймейкър? Ние знаем какво ни липсва - аз ви казах, че това, което ни пречи, са тези допълнителни плащания, които имаме. Това ни попречи да вземем такива играчи, които в точно такива мачове да разчупват противниците. Това трябва да се случи през летния трансферен прозорец.

Няма отбор, който непрекъснато да играе силно и да побеждава. Затова ни трябва индивидуална класа. Кой е виновен? Ние сме виновни, аз съм виновен. Кой друг може да бъде виновен? Аз ръководя този отбор. Гонитба с Лудогорец? Всяка година се получава едно и също, но трябва да си направим изводи. И това, което трябва да се вземе, да се вземе на всяка цена. Омлет се прави с яйца, нали? Същата работа е и нашата. За да станеш шампион, трябва да имаш качество в изобилие. Не можем да разчитаме на един креативен халф Кери!", завърши Младенов.

Как треньорът на Царско село коментира двубоя с ЦСКА, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички