Здравко от "Ритон": И играчите на Пирин ще станат втори, ако са с фланелката на ЦСКА


Здравко от "Ритон": И играчите на Пирин ще станат втори, ако са с фланелката на ЦСКА
Снимка: cska.bg

1374 0

Популярният поп-певец и привърженик на ЦСКА - Здравко Желязков от дует "Ритон", нападна футболистите на ЦСКА, обвинявайки ги в липса на качество. Той обаче не остана длъжен и на ФК ЦСКА 1948, като окачестви съществуването му с това да пречи на тима от "Българска армия".

"Натрупаха се вече години наред едно и също. Постоянно завършваме на второ или трето място в крайното класиране. Просто ей така, заради името. Аз мисля, че и играчите на Пирин, ако облекат фланелките на ЦСКА, може да станат втори или трети, само заради името. Такъв ЦСКА, който да е втори или трети, не искам. Не, благодаря", заяви Желязков, цитиран от "Спортал", след което "захапа" и ФК ЦСКА 1948.

"Но сега да не ме разберете погрешно. И другото ЦСКА (б.р. - ФК ЦСКА 1948) не е моето. Другото е проект, който е измислен, за да смаже това ЦСКА, което си е на "Армията". Целият свят призна, че клубът на "Армията" е истинският, а само една шепа злобари продължават да го пишат и да го наричат ЦСКА - София.

ФК ЦСКА 1948 е само едно от нещата, чрез които се сипят удари по ЦСКА. Явно има нещо сбъркано в клуба вече от много години. Аз повече няма да си хабя нервите, няма да ги гледам и да се интересувам от тях", завърши Здравко от дует "Ритон".

Ето какво каза легендарният Паро Никодимов преди битката на "армейците" с Лудогорец

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички