Велизар Димитров пред завръщане в ЦСКА?


Велизар Димитров пред завръщане в ЦСКА?

2513 0

Емблематичният футболист за отбора на ЦСКА - Велизар Димитров, може да се завърне в клуба а работа, твърди изданието "Мач Телеграф". 

Според информацията Димитров е водил разговори с приближени хора до ЦСКА, които подсказват, че той иска да се завърне на "Армията" и да заеме някаква позиция. Твърди се още, че това може да се случи най-късно до края на седмицата.

Велизар Димитров работеше известно време за Гриша Ганчев преди около 2 години, но напусна поста си и стана директор на Миньор Перник, където неотдавна напусна също.

Към днешна дата ЦСКА страда от липса на бивши играчи в управата на клуба. В същото време ЦСКА 1948 събра доста емблематични фигури от историята като Любослав Пенев, Стойчо Младенов, Ради Здравков, Методи Деянов и други.

Междувременно на "Армията" в момента са само Филип Филипов и Стойчо Сакалиев, които трудно могат да се нарекат футболисти оставили със златни букви имената си в историята на ЦСКА.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как се обърнаха към бивш "армеец" в социалните мрежи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички