Саша Илич ще изненада Лудогорец с непознато "оръжие"


Саша Илич ще изненада Лудогорец с непознато "оръжие"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4478 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич планира да изненада Лудогорец в дербито в Разград с играч, който до момента не е играл за "червените". Сръбският специалист смята да даде първи минути на колумбиеца Марселино Кареасо, който най-после ще може да направи своя дебют за "армейците", пише "Тема Спорт".

Кареасо, който пристигна на „Армията“ в края на летния трансферен прозорец, игра за последно в елитния колумбийски Онсе Калдас. За този състав през 2022-а той бе на терена в 16 шампионатни мача (14 като титуляр), в които е вкарал 3 гола.

Дебютът на Кареасо в ЦСКА се забави заради работната му виза, която бе извадена по-късно. След това той трябваше да се нагоди към стила на игра Саша Илич, но вече близо месец тренира с "червените", като игра и в контролата срещу Септември, спечелена с 2:0.

Кареасо бе на резервната скамейка и за мача срещу Пирин в Първа лига, но не бе използван от Илич. Наставникът обаче смята да го използва срещу Лудогорец, което може да се окаже проблем за българския шампион от тактическа гледна точка, тъй като не познава способностите на играча.

Дебют за ЦСКА очаква и младежкият национал Симеон Александров, който бе привлечен от Септември. На този етап обаче Саша Илич не разчита на 19-годишния талант, който е по-скоро "трансфер за бъдещето" и дори не попада в групата за мачовете на "червените". 

Междувременно се появиха информации, че Саша Илич може да "закотви" голмайстора на ЦСКА на пейката срещу Лудогорец (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички