Задава се голямо забавяне за новия стадион на ЦСКА – кой е криещият се жалбоподател


Задава се голямо забавяне за новия стадион на ЦСКА – кой е криещият се жалбоподател
Снимка: CSKA.BG

3466 0

Към момента все още не е назначена дата за дело 7893 в Административен съд - София град. То е образувано по жалбата на Н.В.В. срещу директора на РИОСВ-София, се разбира  от електронната система на съда. Иначе искът вече е разпределен на 68-и състав, като докладчик ще бъде Деница Митрова.

Жалбата е срещу решението на РИОСВ, че за ремонта на стадион "Българска армия" не е необходима оценка за въздействие на околната среда.

ЗАИНТЕРЕСОВАН ЛИ Е НАИСТИНА ЖАЛБОПОДАТЕЛЯТ

Колегите от „24 часа“ се позовават на отлично информиран източник, според когото в момента жалбоподателят не може да бъде открит, за да му бъдат връчени документите от съда. Той не е платил и държавната такса от 30 лева, за да продължи процесът. Това негово действие  показвало, че той не е толкова заинтересуван, колкото се прави, допълва изданието.

Това вероятно ще доведе до голямо забавяне около новия стадион на ЦСКА. Всичко изглежда, че нещата около съоръжението ще отидат към следващата година. Дори да спечели делото, РИОСВ най-вероятно ще отиде и на ВАС, което означава още няколко месеца или дори година забавяне.

Към делото е привлечена като заинтересована страна и "Сердика спортни имоти". Това е държавното дружество, в чиито капитал е стадионът и цялата инфраструктура, свързана с ЦСКА.

КОЙ ТОЧНО Е ЖАЛБОПОДАТЕЛЯН – ФЕН ИЛИ ЗАМ.-КМЕТ?

На стадиона в „Борисовата градина“ се говори, че Н.В.В. всъщност е привърженик на "червените", който е пробит от противникова страна . Задачата му била  да спре ръководството да изгради нов стадион. Ако строежът стартира, то шефовете ще докажат, че имат сериозни намерения към клуба. Именно поради тази причина била и и атаката, пише изданието.

Според друга родна медия - nostrabet.bg обаче става въпрос за заместник-кмета на район "Красно село" - Николай Веселинов Веселинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: На фона на новото лице на ЦСКА: Offenders със СНИМКА за Гриша Ганчев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички