Адвокатът на ЦСКА обясни: Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице


Адвокатът на ЦСКА обясни: Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице
Снимка: Facebook, CSKA Sofia FC

6287 0

Според адвоката на ЦСКА - Станислав Трендафилов, спънките за старта на реконструкцията на стадион "Българска армия" идват само от едно физическо лице!

Това обясни самият той в коментар пред "Тема Спорт": "Жалбите срещу строежа на стадион "Българска армия" идват от само едно физическо лице. ЦСКА не е страна по тези дела, тъй като те се водят между РИОСВ и частно лице, но ние имаме поглед като заинтересована страна по преписката. Говорим за напълно законообразен и основан акт на РИОСВ, но жалбите са факт и производствата са в съда", обясни юристът пред изданието и допълни:

"Не мога да назова името на лицето, тъй като законът не ми дава право. С конкретни срокове кога ще приключат тези дела не мога да се ангажирам. Всичко зависи от връчването на съответните актове на даденото лице, от неговите действия, от внасянето на съответните такси… И ако се действа недобросъвестно, а по всичко личи, че се действа точно така, то времето се удължава".

Трендафилов продължи с подробностите: "Винаги може да се внесе жалба, без да се плати такса, а след това процедурата повелява, че съдът трябва да окаже, че трябва това да се случи. В този период лицето не може да бъде открито на посочения адрес и се налага да се лепят известия. В настоящия случай очевидно не можем да очакваме добросъвестно поведение и затова е трудно да се ангажирам с обещания за срок. Хубавото е, че при тези дела времето за плащане на такса или известяване не е голямо и протакането не може да продължи с години".

"Това е поредното препятствие, с което се сблъскваме в последните 5 години, в които собствениците на ЦСКА показват огромно желание да построят нов стадион. Справили сме се и с доста по-трудни, ще се справим и с останалите, но наистина не знам какво можем да очакваме", каза за финал адвокатът на ЦСКА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бъдещето на "Армията" пак водеща тема пред министъра - той отговори какво се случва!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Дарлан сбъдва втора мечта в Левски, почитател е на Шави и обещава да не пуска топката

Това лято Левски е пестелив откъм селекция, като взе само един нов играч, но се очаква съвсем скоро да представи...

Реклама
Най-четени новини

виж всички