Бившият отбор на Пирло и Давид Вия желае звездата на ЦСКА Дюкенс Назон?


Бившият отбор на Пирло и Давид Вия желае звездата на ЦСКА Дюкенс Назон?
Снимка: Cska.bg

3747 0

Един от популярните клубове от футболния елит на САЩ - Ню Йорк Сити, е от най-силно желаещите подписа на звездата на ЦСКА и голмайстор на отбора през сезона до момента Дюкенс Назон.

Сдържани амбиции

Американският гранд следи зорко изявите на хаитянския таран, информира "Мач Телеграф". Изданието твърди, че въпросният клуб все още не е взел решение за официална оферта към "червените" и тепърва се запознава подробно с качествата на нападателя. 

Ню Йорк Сити е част от консорциума - собственик на Манчестър Сити, което предполага потенциална изкушаваша оферта. Към момента обаче скаути от отбора няма да отпътуват към България. Назон ще бъде следен с екипа на националния си отбор Хаити.

Какво предстои

Наскоро той ознаменува завръщането за родината си с гол, но и с контузия, която временно го изкара от строя. На Хаити предстои важно участие в турнира "Gold Cup". Той ще се състои именно в САЩ в периода 24-16-и юли, което ще направи много удобно проследяването на Дюкенс.

Неотдавна същият клуб предяви интерес и към една от звездите на Левски - Хосе Кордоба, но сделка така и не се осъществи. Назон от своя страна постепенно влиза в ритъм след контузията и вече е ясно дали ще бъде на разположение на "армейците" за предстоящия им мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички