Решиха балкански гранд да си играе мача от Лига на конференциите пред "закрити врата"


Решиха балкански гранд да си играе мача от Лига на конференциите пред "закрити врата"
Снимка: GettyImages

588 0

Ръководството на Партизан Белград официално сподели на привържениците си, че те няма да може да подкрепят отбора си по време на европейския им двубой с Шериф Тираспол от първия елиминационен кръг на Лига на конференциите в четвъртък.

Оказва се, че двубоят ще се играе пред "закрити врата", а сръбски граждани, които са планирали да посетят Молдова заради двубоя, няма да бъдат допуснати в страната. 

"ФК Партизан информира обществеността, че Футболната асоциация на Молдова, по нареждане на Службата за сигурност на Молдова, реши мачът между Шериф Тираспол и Партизан Белград да се играе при закрити врати, т.е. без присъствието на публика.

В тази връзка ФК Партизан, съвместно с Министерството на външните работи на Република Сърбия, предприема всички мерки за сигурност за безпрепятственото пребиваване на отбора и представителите на клуба в Молдова.

Информираме всички фенове на Партизан, че влизането в Молдова е невъзможно от съображения за сигурност, както и присъствието на мача, и ви молим да се въздържате от пътуване в името на личната си безопасност и комфорт", се казва в изявление на пресслужбата на сръбския гранд.

По-рано стана ясно, че вече няколко сръбски привърженици са акостирали на летището в Тираспол, но те не са били допуснати на територията на страната. Сръбският гранд пък утре трябваше да лети за Молдова, но това остава несигурно, след като стана ясно, че въздушното пространство над страната е било затворено поради мерки за сигурност, съобщава изданието B92.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички