Назон вече тренира с ЦСКА, ще попадне в групата за Черно море


Назон вече тренира с ЦСКА, ще попадне в групата за Черно море
Снимка: БГНЕС

1748 0

Нападателят Дюкенс Назон е последният национал, който се присъедини се към лагера на ЦСКА след ангажиментите със страната си. Преди него това сториха Станислав Шопов, Християн Петров, Енес Махмутович и Жираир Шагоян.

Назон се е възстановил бързо, след като бе приет в болница

Хаитянинът дори е тренирал вече с "червените", като се готви наравно със съотборниците си и демонстрира, че здравословният проблем, който имаше в Доминиканската република, не е бил сериозен, пише "Тема спорт".

Припомняме, че по време на лагера на Хаити за участието на тима в Лигата на нациите, бе приет в болница заради лека треска. Изследванията обаче показаха, че състоянието му е добро и той дори бе на резервната скамейка при победата с 3:1 над Бермуда. Няколко дни по-рано нападателят откри резултата за успеха с 4:0 срещу Монсерат. Назон тренира на пълни обороти и вчера и ще попадне в групата на Саша Илич за предстоящото утре домакинство на Черно море. Той обаче ще остане на резервната скамейка.

Кадровите проблеми в ЦСКА са свързани със състоянието на Иван Турицов, който продължава да тренира на облекчен режим. Той вече повече от месец лекува травма в коляното, като в момента болките му са породени от възпалено сухожилие. По-рано се появи информация пък, че клуб от МЛС следи изявите на Назон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички