Въпреки кошмара с Георги Петков ЦСКА заговори за фрактура, болки, аркада и хематом


Въпреки кошмара с Георги Петков ЦСКА заговори за фрактура, болки, аркада и хематом
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2807 0

ЦСКА и Славия сътвориха един от най-зрелищните сблъсъци в Първа лига за този сезон, но за огромно съжаление мачът ще бъде запомнен с кошмарния инцидент, който застраши живота на вратаря на "белите" Георги Петков. Както е известно, той влезе в единоборство с Жорди Кайседо.

От ЦСКА излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което информираха, че всъщност и трима техни играчи са пострадали. Става въпрос именно за Кайседо, Томас Лам и Георги Йомов. Ето какви са болежките им и какво съобщиха от клуба:

"Защитникът на ЦСКА Томас Лам е с фрактура на пета метакарпална кост след гостуването на Славия, спечелено с 3:2 вчера. Финландският национал пострада по време на мача с "белите", като към момента ще бъде обездвижен с шина.

Друг футболист, който е с оплаквания след неделната визита в "Овча купел", е Жорди Кайседо. Еквадорският нападател на ЦСКА е с лека аркада и хематом на веждата след удара, който получи в лицето си във вчерашния мач.

Въпреки сериозния оток и болката, която усеща, Кайседо ще тренира наравно със съотборниците си.

Георги Йомов също е с болки в дясната подбедрица вследствие на грубо влизане срещу него. Очакванията на лекарския щаб на ЦСКА са, че оплакванията няма да попречат на българския национал да се готви пълноценно за двубоя с Ботев (Враца) в петък" - написаха от клуба.

След мача самият Кайседо се обърна със специални думи към Георги Петков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички