Кошмар в Първа лига - Петков бе откаран с линейка от стадион "Славия"


Кошмар в Първа лига - Петков бе откаран с линейка от стадион "Славия"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4592 0

Изключително неприятна гледка станаха свидетели зрителите на българския мач между Славия и ЦСКА. След малко повече от 30 минути игра Жорди Кайседо и Георги Петков влязоха в единоборство за спорна топка пред вратата на „белите“, но двамата се удариха много лошо.

Първоначално и двамата се свлякоха на земята, а стражът на домакините пострада сериозно, тъй като повече от 10 минути получаваше медицинска помощ, след като не можеше да се изправи. Останаха съмнения дори, че ветеранът бе глътнал своя език, но все пак лекарският щаб на Славия овладя ситуацията и освести Петков.

Кайседо сравнително бързо се изправи, като се видя сериозна подутина на главата му, но еквадорецът продължи, докато Петков трябваше да бъде изнесен с линейка.

Куриозът беше, че возилото със специален режим на движение влезе на терена, както и президентът на домакините – Венцеслав Стефанов, но няколко минути футболисти, щаб и други лица не успяха да отворят задната врата на линейката, през която да бъде вкаран Петков вътре и да бъде откаран до най-близката болница.

В крайна сметка след тежка борба и битка с линейката вратата бе отворена, а Петков каче в нея, докато на негово място продължи 16-годишният юноша на Славия Денислав Жеков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички