От ЦСКА обявиха колко са закупените виртуални билети за мача с Ботев (Вр) досега


От ЦСКА обявиха колко са закупените виртуални билети за мача с Ботев (Вр) досега
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1475 0

Прилично започва продажбата на виртуални билети от ЦСКА за мача с Ботев (Враца) от първенството, който е в петък. От клуба обявиха, че са продали 1400 пропуска през първите дни на кампанията "Да напълним Армията", която започна в края на миналата седмица.

В следващите пет дни фенове на "червените" от страната и от цял свят могат да закупят виртуален билет за домакинството, което ще бъде без публика. Цената за сектор "А" е 12 лв., за сектор "В" - 8, а за сектор "Г" - 6 лв. Място във ВИП-а струва 130 лв.

"Купи своя виртуален билет и подкрепи любимия отбор - всички приходи от виртуалните билети ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба. Нека отново напълним "Армията" - този път виртуално, от всяка точка на света", пишат от ЦСКА на сайта си.

По кампанията с даренията за дълга към бивши футболисти на "червените" пък събраните средства са вече над 410 000 лева. Повече за кампанията "Да напълним Армията" прочетете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички