Втородивизионният Янтра "открадна" треньор от дубъла на ЦСКА


Втородивизионният Янтра "открадна" треньор от дубъла на ЦСКА
Снимка: fcyantra.bg

1080 0

Втородивизионният Янтра Габрово обяви официално назначението на поста старши треньор Живко Желев. Специалистът беше част от дублиращия тим на ЦСКА, но решил да приеме ново предизвикателство и да извади отбора от дъното на Втора лига.

Публикуваме съобщението на габровци без редакторска намеса:

"Управителният съвет на ОФК Янтра гласува доверие на Живко Желев да поеме треньорския пост на представителния мъжки отбор на клуба. Роденият в Стара Загора 43-годишен бивш национал на България идва от дублиращия отбор на ЦСКА, където до момента си партнираше със Стамен Белчев. Преди това младият и амбициозен специалист шест години беше начело на Литекс (Ловеч), с който стигна и до полуфинал за Купа България. Бил е наставник и на старозагорския Верея. Притежава УЕФА Про лиценз.

Като футболист Живко Желев има богата визитка. Шампион е на България с Литекс и двукратен носител на купата. Истинска емблема на клуба от Ловеч, за който има девет сезона в елита на страната. Играл е още за Славия и Верея, за румънските Оцелул и Стяуа и в Азербайджан за Интер и Симрук.

Желев започва работа с футболистите на Янтра от утре. Той ще води отбора в неделното гостуване на дублиращия отбор на Ботев от 12-я кръг във Втора лига.

Официалното му представяне ще бъде в петък.

Успех, Живко"!

Ето с кой бивш нападател на Ботев Пловдив се подсилиха габровци

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички