Стамен Белчев въпреки победата: Не съм доволен, няма готови за първия тим на ЦСКА


Стамен Белчев въпреки победата: Не съм доволен, няма готови за първия тим на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

3337 0

Треньорът на дубъла на ЦСКА - Стамен Белчев, сподели впечатленията си от победата във Вечното дерби срещу Левски с 1:0. Въпреки успеха, наставникът остана здраво стъпил на земята.

Той разкри, че не е доволен от видяното от своите възпитаници и разкритикува играта им. Специалистът каза още, че футболистите не са изпълнили всичките му указания и все още не вижда подходящи състезатели за първия тим на "армейците".

"Не съм доволен от играта, а само от трите точки. Левски стоеше по-добре. Разчитахме на контри, а не бяха такива указанията. Принудихме се да играем така, заради пресата на противника“, заяви Белчев след победата.

"Всеки един успех е важен. Добре е да победиш на „Герена“, но целта се знае – да опитаме тези момчета да направят крачка към мъжкия футбол. Да подобрят нивото си. За съжаление, засега не виждам подходящи играчи за представителния тим. Направихме стъпка напред, но очакванията ми са по-големи. Работата в школите куца, трябва да се работи на по-високо и по-професионално ниво", допълни още той.

Ето гола, с който "червените" повалиха "сините" във Вечното дерби

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички