Вместо почивка: ЦСКА уреди контрола с български тим по време на паузата


Вместо почивка: ЦСКА уреди контрола с български тим по време на паузата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2218 0

ЦСКА ще се възползва от паузата в родния шампионат, за да навакса изпуснатото по време на лятната си подготовка. "Армейците" няма да почиват дълго.

Вместо това, тимът отпътува за лагер в Тетевен. В китния планински град, в рамките на 5 дни, Нестор Ел Маестро и неговите възпитаници ще тренират на високи обороти.

В събота "червените" ще завършат подготовката си с приятелски мач. Той ще е срещу Литекс, воден от Добромир Митов, твърди "Тема Спорт". В него участие обаче няма да могат да вземат немалко от ключовите играчи на тима.

Отсъстващите

Иван Турицов ще го пропусне заради ангажиментите си с националния отбор на България. Християн Петров и Станислав Шопов пък получиха повиквателни за младежкия до 21 години. С такива от своята родина се сдобиха също Сейни Санянг (Гамбия), Амос Юга (ЦАР), Дюкенс Назон (Хаити), Матиас Фаетон (Гваделупа) и Енес Махмутович (Люксембург).

31-кратните шампиони отпътуват Тетевен във вторник (05.09). Наставникът на отбора неведнъж е споделял, че не му харесва физическото състояние на своите възпитаници и това най-вероятно ще е аспектът, на който най-много ще се наблегне.

Междувременно "армейците" предприеха ключов ход за един от основните си "двигатели".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички