БФС избира между три варианта за гостуване на ЦСКА


БФС избира между три варианта за гостуване на ЦСКА
Снимка: Lap.bg

15167 0

Българският футболен съюз тепърва се очертава да насрочва един от двубоите, които бяха отложени заради европейските ангажименти на част от родните клубове. 

Става въпрос за гостуването на ЦСКА във Велико Търново, което по програма трябваше да се проведе в края на юли между двубоите с румънския Сепси. В крайна сметка насрочената за последния уикенд на седмия месец среща бе отложена по желание на "червените". 

Възможните дати в календара на БФС

Една от възможностите на пръв поглед бе двубоят да се изиграе около паузата за националните отбори, какъвто е случаят с Левски - Пирин. "Сините" ще посрещнат "орлетата" на 14 септември, макар че след това на 18-и гостуват на Крумовград. 

До края на календарната година СТК към БФС разполага на пръв поглед с три резервни дати - 18 октомври, 22 ноември и 16 декември. Очаква се и една от тях да се превърне в избраната за домакинството на "Ивайло".

Трябва да се отбележи, че стадионът в старата столица предлага любопитни двубои между двата тима от 2017 година насам. Етър така и не успя да победи ЦСКА, но на два пъти постигаше 2:2 - в първия и последния случай. Междувременно и в останалите два двубоя падаха по 4 гола, но при успехи на "червените" - 3:1 и 4:0. 

Вижте кой играч се опитва да задържи ЦСКА чрез нов договор!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички