Зафиров посочи защо ЦСКА тръгна лошо и отсече: Левски няма шанс за титлата


Зафиров посочи защо ЦСКА тръгна лошо и отсече: Левски няма шанс за титлата
Снимка: CSKA.BG

5303 0

Бившият футболист и треньор на ЦСКА - Адалберт Зафиров, обясни причината за слабия старт на сезона за "червените" и заяви, че тимът запазва шансовете да се бори за титлата. Според него Левски не е кой знае колко силен отбор в момента и няма шансове да спечели трофея.

"Тимът (ЦСКА, б.а.) беше на една пропусната дузпа от шампионската титла. Освен това почивката беше твърде кратка за "освежаване на главите" и излизане от този своеобразен шок. Така че според мен проблемите са изцяло психологически, а не технически. Все пак изпълнителите са почти същите от миналия сезон, а тогава те показаха, че могат да се борят за титлата", каза Зафиров пред "Тема спорт".

Според него шансовете за титлата този сезон са същите като през миналия и дори Лудогорец след продажбите на Тиаго и Кирил Десподов изглежда по-слаб отбор.

"Колкото до Левски – да, имаха няколко успешни мача, ако броим отпадането от евротурнирите за успех… Честно казано, не виждам да са направили нещо кой знае какво в Европа, а виждаме, че и в първенството се мъчат. Така че не мисля, че са кой знае колко страшен отбор през тази година. Заблудени фенове имат своите мечти, но трудно ще ги постигнат", допълва бившият помощник-треньор и старши треньор на "Армията". А ето коя звезда на Левски се твърди, че иска ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички