ВИДЕО: Ексклузивни кадри от "кухнята" на ЦСКА след боя над ЦСКА 1948


ВИДЕО: Ексклузивни кадри от "кухнята" на ЦСКА след боя над ЦСКА 1948
Снимка: CSKA.BG

6237 0

ЦСКА постигна изключително важна победа, запазвайки лидерството си в Първа лига. "Армейците" победиха с 1:0 ЦСКА 1948 в двубой от 23-ия кръг на родния елит.

"Червените" имаха поводи да празнуват. Те запазиха преднината си от 5 точки пред втория Лудогорец и вече смело гледат към следващия си домакински двубой срещу Спартак Варна.

Едно от най-интересните неща по време на срещата безспорно бяха около две хилядите привърженици на 31-кратния шампион, "накацали" по хълмовете зад стадиона в Бистрица. Организираните запалянковци обявиха бойкот на срещата след изключително малката бройка получени билети, които бяха и на приблизително рекордна цена.

Това обаче не ги спря да вдъхнат сили на своите любимци, които останаха изумени, но и приятно изненадани от видяното. Въпреки че не можеха да разчитат на своите запалянковци в рамките на стадиона, футболистите и щабът на ЦСКА намериха начин да отпразнуват победата.

От клуба публикуваха любопитни кадри от терена и съблекалнята по време и след края на дуела. На тях се вижда как легендата на отбора Стойко Сакалиев разпява всички с популярната песен "Още от дете". Малко по-късно пък всички куфеят заедно в съблекалнята.

Въпреки безпрецедентните мерки за сигурност и доброто поведение на феновете на ЦСКА, без ексцесии, макар и малки, така и не се размина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички