Тарторите на "Сектор Г" се развихриха след победата над ЦСКА 1948, единият нарече съратниците си - "японци"


Тарторите на "Сектор Г" се развихриха след победата над ЦСКА 1948, единият нарече съратниците си - "японци"
Снимка: cska.bg

37241 0

Две от най-влиятелните личности сред феновете на ЦСКА - Росен Петров - Животното и Иван Велчев - Кюстендилеца, бяха изключително активни в социалните мрежи след поредната изключително важна победа в Първа лига. Техните любимци спечелиха визитата си на ЦСКА 1948 с 0:1 в среща от 23-тия кръг на шампионата.

Двамата пуснаха съвсем различни постове във Фейсбук, но видимо и двамата бяха повлияни от успеха в “червеното” дерби, което бе широко коментирано в страната през изминалата седмица. Първо Велчев честити успеха на своите съратници с “Д..айте ментета.Само ЦСКА!", като бе споделил и снимка на крайния резултат, като беше задраскал емблемата на домакините.

 

"Армейците", превърнали се в "японци"

“Феновете ми идват малко японци, адмирации”, пък бе написал Животното след последния съдийски сигнал и бе прикачил към публикацията си снимка, на която се виждат няколко торби с отпадъци. От това става ясно, че те са взели пример от японските запалянковци, които на Мондиал 2018 започнаха инициатива за чистене по трибуните след двубоите.

 

Вижте атаката на Гриша Ганчев срещу Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички