Похвално: И футболисти, и фенове на ЦСКА се проявиха като "японци" в Бистрица


Похвално: И футболисти, и фенове на ЦСКА се проявиха като "японци" в Бистрица
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2061 0

След победата над ЦСКА 1948 в Бистрица, и футболисти, и фенове на ЦСКА се проявиха в добра светлина. И едните, и другите напуснаха стадион "Витоша", след като изчистиха местата, на които пребиваваха по време на мача от Първа лига.

От снимки в социалните мрежи стана ясно, че играчите на Саша Илич са почистили съблекалнята си и са оставили бележка, на която пише: "Благодарим, Бистрица!". Феновете на тима пък, които гледаха мача от близък до стадиона хълм, са почистили своята своеобразна "трибуна". Те са събрали отпадъците си в торбички и са се постарали да оставят хълма в максимално добро състояние след себе си.

Както е известно, от ЦСКА 1948, които домакинстваха в Бистрица, отпуснаха малка бройка билети на гостуващите привърженици. Освен това стадионът там е с малък капацитет. Това наложи феновете на ЦСКА да гледат мача от хълма до "Витоша", откъдето видимостта е добра.

Тъй като обаче бройката на зрителите не беше никак малка, те нанесоха и малки щети на собственика. Няколко кола от оградата са били изкъртени, но феновете на "червените" са обещали, че ще ги поправят.

Неслучайно имаше коментари, че феновете на ЦСКА придобиват постепенно японски навици. Привържениците от Страната на изгряващото слънце са известни с това, че винаги почистват трибуните, на които са наблюдавали мачове на свои любимци. Един от известните фенове на ЦСКА вече нарече събратята си "японци".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички