Тобиас Хайнц: Досега не съм виждал фенове да подкрепят отбора си от хълм извън стадиона


Тобиас Хайнц: Досега не съм виждал фенове да подкрепят отбора си от хълм извън стадиона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8478 0

Тобиас Хайнц, който донесе победата на ЦСКА срещу ЦСКА 1948, заяви, че всичко е техни ръце и имат всички шансове да спечелят титлата в Първа лига. Това бе първо попадение за норвежеца с екипа на "червените".

Ключовата роля на Хайнц и нестандартната подкрепа от феновете

"Чувствам се страхотно, да вляза от пейката и да вкарам победен гол в толкова важен мач. ЦСКА ме привлече за това - да вкарвам голове и да помагам на отбора. Всеки мач е труден - дали играем срещу последния, или срещу третия, няма значение. Всеки мач е на живот и смърт. Знам какви са отношенията между двата клуба за историческите закачки и затова беше още по-важно да спечелим.

Той коментира и ролята на феновете, които не влязоха на стадиона, но подкрепяха тима извън него. "Досега не съм виждал фенове да подкрепят отбора си от хълм извън стадиона. Усещахме тяхната подкрепата, вдигаха доста шум. Имаме директен мач с Лудогорец, всичко в битката за титлата е в наши ръце". От треньорския щаб на ЦСКА също отдадоха заслуженото на Хайнц, като подчертаха, че неговото включване е било ключово.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички