Кметът на Бистрица пострада след меле между фенове на ЦСКА и ЦСКА 1948


Кметът на Бистрица пострада след меле между фенове на ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3481 0

Двама души са били арестувани след мача между родните грандове ЦСКА 1948 и ЦСКА, който завърши с победа за гостите с минималното 1:0.

След сблъсъка обаче, който бе изключително добре охраняван, е пострадал кметът на софийското село Бистрица - Самуил Попов, който е станал свидетел на бой между фенове и се опитал да го спре.

"Минах през центъра и видях как става бой. Не знаех кои са и кой какъв е. Просто исках да ги спра. Опитах да спра боя, но те не спираха. Едните бяха свалени на земята и въпреки това ги ритаха. Един от тях ме попита кой съм, казах, че просто искам да спра боя, но те не спираха и така", сподели Самуил Попов за БНТ.

Около 1500 души се събраха за двубоя на стадион "Витоша", където oт обяд имаше засилено полицейско присъствие. За "червеното" дерби бяха мобилизирани жандармеристи от няколко града.

ЦСКА, който е лидер в класирането, настояваше срещата да бъде преместена на "Васил Левски", за да има повече фенове по трибуните. Това обаче не се случи и срещата се игра в полите на Витоша. Сектор "Г" бойкотира мача и запалянковците не влязоха в стадиона, отказвайки да плащат по 30 лева за билет.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Радостта на ЦСКА в съблекалнята след успеха над ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички