Валентин Антов: Левски да остане в елита, за да има "вечно дерби", Купата е главната цел


Валентин Антов: Левски да остане в елита, за да има "вечно дерби", Купата е главната цел
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1280 0

Един от най-перспективните футболисти в България - 19-годишният Валентин Антов, говори по няколко теми около клубния му ЦСКА. Той коментира и ситуацията с Левски, като призна, че предпочита "сините" да останат в елита, за да се състои "вечното дерби".

"Ситуацията в Левски е навсякъде по медиите и няма как да се избегне. Но ние си гледаме основно нашия отбор. Естествено, много добре сме запознати с положението и какво е да имаш финансови проблеми, да си застрашен от това да отидеш в долните дивизии. Аз не го пожелавам на Левски, защото България има нужда от "вечното дерби" и да се провежда всяка година. Отново ще кажа, че най-важното е да гледаме себе си и да печелим за нашата публика" - сподели той пред "Дарик".

"Имаме реалните възможности да спечелим Купата. Това е главната цел. Съперниците са много сериозни, така че просто трябва да си вземем двубоите. Трябва към нея да се стремим основно" - каза Антон, като допълни, че миналогодишните сблъсъци с Ботев (Пловдив) остават в историята.

А на въпрос относно обединяването между ЦСКА и новият отбор, който ще е в Първа лига от новия сезон - ЦСКА 1948, той заяви: "Това е една деликатна тема, наистина. Не мисля, че ние футболистите трябва да мислим за нея. Има си ръководоство и фенове, които са били на срещите. Те трябва да решават и да знаят какво се случва. Нашата работа е на терена и там трябва да си остане".

А защо лидерът на Сектор Г поиска среща с премиера Бойко Борисов?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички