Кюстендилеца за ЦСКА 1948: Обединение не е коментирано, ще играем срещу този тумор


Кюстендилеца за ЦСКА 1948: Обединение не е коментирано, ще играем срещу този тумор
Снимка: Фейсбук

5320 0

Един от тарторите на агитката на ЦСКА Иван Велчев – Кюстендилеца заяви след срещата с Гриша Ганчев, че обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948 е невъзможно. Освен това допълни, че са готови да се изправят срещу този отбор в Първа лига и приемат, че няма как да не играе в елита. Припомняме, че вчера (26.06) фенове на ЦСКА имаха среща с Цветомир Найденов, който е финансовият благодетел на ЦСКА 1948.

"Вчера ни беше казано от господин Найденов, че ще преспи и ще осмисли нашето предложение и ще ни даде отговор. Отговори ни през медиите. Обединение не е коментирано, то не е възможно. Нашата идея е да се затрие отборът с числата, който за нас е тумор и той да бъде поканен при нас като спонсор или акционер. Това е въпрос на договорка между господин Найденов и господин Ганчев. Виждаме, че от днешните изяви на господин Найденов, това е невъзможно, отчитаме тази среща като грешка", заяви той.

"Срещата беше с неговото знание, той дори ни подтикваше. Ние също бяхме длъжни и мислехме, че има нужда от такава среща. Не можем да се правим, че отбор с името ЦСКА няма в Първа лига. Не съм очаквал нещо различно. Този отбор се дирижира някъде по-отгоре. Той и да има желание за нещо, може би му е забранено. Може сутринта да е получил обаждане и да си е променил мнението. Вече всичко е загубено. Ще се изправим срещу тях може би още първи кръг на първенството", заяви още Кюстендилеца, като допълни, че Гриша Ганчев е готов на всичко, за да обедини "червената" общност. 

"Как втори такъв отбор в А група? Как да го коментирам? Всички знаят, че това е само тумор. Приключваме всякаква комуникация с тях. Разбрали сме се с Ганчев да домакинстваме на Българска армия, няма да се навием за Васил Левски. Ще ги приемем както Левски приемаха Левски Кюстендил 90-те години. Този отбор няма да има никакво различно значение от това на Царско село и Септември, един безсмислен отбор". А какво обяви по-рано Цветомир Найденов относно възможността да спонсорира ЦСКА, който е на "Армията" - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички