Фен на ЦСКА пред Найденов: След свинщината с Литекс, ако се обединим с 1948, по-добре да се закриваме


Фен на ЦСКА пред Найденов: След свинщината с Литекс, ако се обединим с 1948, по-добре да се закриваме
Снимка: принтскрийн

1978 0

Единият от собствениците на "Efbet" - Цветомир Найденов, е опитал да убеди феновете на ЦСКА да пожелаят обединение с финансирания от него ЦСКА 1948. Той е признал, че не иска да става шеф на евентуално обединения клуб, а само да е фен и рекламодател. Феновете, сред които се открояват Росен Петров-Животното и Иван Велчев-Кюстендилеца, са били категорично против обединение.

"Не, не, не! Не се обединяваме, заявили феновете в един глас, според "Топспорт". - Ние модела го харесваме, не ни убеждавай в модела. Въпросът е, че липсват парите. Ако се обединим, ще стане по-зле от това, което е в момента. Ще стане обратен ефект", казал един от тях.

"Събрал си негативите на феновете на ЦСКА заради това, че си спонсор на 1948. Сега имаш шанса да направиш нещо голямо. Давам ти гаранция, че организираните привърженици, по-крайните от Сектор "Г", хората от Сектор "А" тук, ще имаш тяхната подкрепа. Да не кажа от всички, че не мога да говоря от името на абсолютно всички. Ние идваме да ти протегнем ръка да се прибереш у дома. За теб вратите са отворени. От наша страна ще имаш съпорт до степен, която да е за благото на ЦСКА. Не казвам, че ще застанем зад теб и ще тръгнем против Гриша Ганчев. Мисълта ми е, че нещата, които ти ги искаш и милиш, че са правилни, пък Гришата не ги иска, нали, може да му влияем", казва на бизнесмена привърженик.

"Това, което можем да направим, положителното е... след свинщината, която се случи с Литекс, след горчилката, която изпихме тези 4-5 години, ако сега го направим и това нещо, по-добре да се закриваме", категоричен е привърженик на "червените".

"Аз искам да съм си фен и рекламодател. Нито ми се занимава с футбол, нито на брат ми му се занимава. Ако няма друг, ще се наемем. Ако някой даде повече пари, ще минем на гърба, на гащета, на ръкав, където и да е", казва Найденов. А какво мисли за обединението легендата Димитър Пенев вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички