Найденов: ЦСКА на Ганчев си има спонсор, затова не мога да помагам на клуба


Найденов: ЦСКА на Ганчев си има спонсор, затова не мога да помагам на клуба
Снимка: efbet.novini.bg

2228 0

Единият от собствениците на "Efbet" и спонсор на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, обяви, че няма как на този етап да зареже настоящия си клуб и да започне да финансира клуба от "Българска армия". Именно такова е било искането на феновете на "червените", с които се е срещнал Найденов тези дни.

"Аз Ганчев съм го виждал само веднъж. Никога не сме се виждали преди и след това. Не сме имали допирни точки. Една нова среща изглежда невъзможна, защото неговият клуб си има спонсор. Знаете, това е друга букмейкърска къща. Така че – не виждам как ще се реализира предложението на феновете да зарежа ЦСКА 1948 и да се озова на стадион "Българска армия", коментира бизнесменът пред "Блиц".

Той коментира и предложението си за нов начин на управление на столичния клуб. А именно - властта да е в ръцете на феновете и те да избират президенти. "След като им предложих да има единен ЦСКА, който да се управлява от феновете, те обявиха, че ако това се случи, ще ми издигнат паметник на „Армията“. Конкретно думите бяха на Росен Петров. Финансирането при такова положение ще се осигурява чрез рекламодатели и спонсори", поясни Найденов. А от какво, според него, зависи обединението между двете ЦСКА вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички