В Сепси с опасения заради назначението на Ел Маестро в ЦСКА


В Сепси с опасения заради назначението на Ел Маестро в ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4803 0

Старши треньорът на Сепси - Ливиу Чоботариу, не възвеличава ситуацията, в която са играчите му след 2:0 срещу ЦСКА. Той говори след категоричния успех с 3:0 при визитата на Динамо Букурещ в понеделник вечер и коментира назначението на Нестор ел Маестро. 

Специалистът изрази съмненията, че сърбинът с английски паспорт може моментално да смени схемата на игра за предстоящия реванш в Румъния, който ще може да проследите НА ЖИВО със SportLive.bg в четвъртък от 20:00 часа българско време. 

Припомняме ви, че след поредния двубой на Сепси в местния шампионат - тимът не е допуснал гол в рамките на пет срещи от начало на сезона. Така той остана непобеден, след като дори спечели Суперкупата на Румъния. 

Сепси разполага с преднина от 2 гола срещу ЦСКА преди реванша у дома. 

Мнението на треньора

"Имаше еуфория след победата в София и беше трудно да се съсредоточим върху вътрешното първенство, знаейки, че след два дни ни предстои "финал".

Има много неизвестни за реванша, ЦСКА има нов треньор, вероятно ще смени системата на игра. Ще трябва да бъдем прагматични и да играем за резултат, който да ни класира напред. Те също ще дойдат да се класират и ние ще трябва да сме много внимателни!", обясни Чоботариу след класиката в Букурещ.

Вижте официално какво му предстои на Нестор ел Маестро през следващите часове и дни!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички