ЦСКА и ЦСКА 1948 абсолютни аутсайдери: Само сензация може да изхвърли Левски


ЦСКА и ЦСКА 1948 абсолютни аутсайдери: Само сензация може да изхвърли Левски
Снимка: CSKA.BG

5917 0

Стартът за 66% от родните отбори в Лигата на конференциите не бе успешен и те стартираха със загуби. По този начин не изглежда невъзможна развръзка, при която половината български евроучастници от този сезон да отпаднат още след първите им изпитания. Нещо повече - анализатори и специалисти отчитат, че би било миничудо ЦСКА и ЦСКА 1948 да продължат напред. Това се забелязва и в платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg.

Единственият роден тим, който спечели през миналата седмица, бе Левски. "Сините" взеха комфортен аванс от 2:0, и то при положение, че само те имаха визита. Сега им предстои реванш на стадион "Георги Аспарухов" срещу Шкупи пред хиляди, които ще дерат гърла в тяхна подкрепа - на далеч по-качествен терен. Така родните тимове изпратиха предната седмица с 1 победа, 1 равенство и 2 загуби.

Начален бонус за спортни залози в Sesame.bg - всичко за офертата

Няма какво да спре Левски в Лигата на конференциите?

За да отпаднат "сините", които са очевидно по-класният отбор, трябва да се стигне до сензационна развръзка. Летящият коефициент на Sesame.bg за победа на Шкупи в редовното време е 5,93 (и съответно 1,65 за Левски). Ставките северномакедонците да се класират спрямо различните потенциални етапи от сблъсъка са: в редовното време - 26,00, в продължения - 51,00, след дузпи - 34,00.

Ситуацията за ЦСКА и за ЦСКА 1948 - трудна или невъзможна?

Далеч не стоят така нещата за другите два български отбора в Лигата на конференциите. ЦСКА 1948 не бе фаворит и преди първия мач с ФКСБ. Румънският гранд бе дори лек фаворит за гостуването на Националния стадион "Васил Левски". В крайна сметка той взе своето и си осигури минимален аванс преди реванша у дома след победа с 1:0. При визитата в северната ни съседка обаче се очаква да е далеч по-сложно за столичния отбор.

Летящите коефициенти за това футболистите на Атанас Рибарски да грабнат успеха във втория двубой е 5,37 срещу 1,74 за съперника (пазарът за равенство е оценен на 3,99). Ако насочим поглед към ставките за продължаване напред, то там ЦСКА 1948 е пълен аутсайдер. Пазарът за това българският тим да продължи е 7,25, докато напълно идентичният за ФКСБ е 1,69.Sesame приема разплащания с криптовалути

По подобие и на първия дуел - ЦСКА е фаворит да спечели мача си срещу Сепси. Разликата е, че този път са фаворит със съвсем малка разлика, докато за срещата на стадион "Българска армия" бяха с осезаемо по-големи шансове според специалисти, анализатори и букмейкъри. "Червените" имат да наваксват две попадения след поражението с 0:2, а проблемът е, че Сепси все още не е инкасирал гол в своята врата (бел. ред. материалът е написан преди мача с Динамо Букурещ, който е на 31/07 от 21:30 часа българско време).

В българския клуб се стигна до сътресения след въпросния резултат, като старши треньорът Саша Илич бе освободен, а отборът ще има и нов капитан. Не е ясно дали изобщо новият наставник Нестор ел Маестро би използвал Турицов при повторния си дебют.

Летящият коефициентът на Sesame.bg за победа на ЦСКА като гост на Сепси е 2,67, докато този за нов триумф на сметката на румънците е 2,91. Съоветно пазарът за равенство е оценен на 3,42. Голямата разлика идва при ставките за продължаване напред към третия квалификационен кръг. За "армейците" тя е 7,00, докато за румънците - 1,09.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички