Четири тренировки и първа пресконференция - ЦСКА с нови подробности за Ел Маестро


Четири тренировки и първа пресконференция - ЦСКА с нови подробности за Ел Маестро
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

8002 0

Ръководството на ЦСКА внесе подробности около завръщането на Нестор ел Маестро начело на клуба. Официално бе обявено в понеделник вечер, че няма да има пресконференция, на която той ще бъде представян. 

Причината е малкото време, с което специалистът разполага преди квалификационния реванш със Сепси в Европа. "Червените" ще трябва да покриват пасив от 2 попадения след 0:2 в София. 

Така Ел Маестро ще говори за пръв път пред медиите на официалната европейска пресконференция в сряда от 18:30 часа в Румъния. 

Съобщението на клуба

"Предвид краткото време, с което новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разполага за подготовка на тима преди реванша със “Сепси”, официално представяне няма да има. Първата пресконференция, която Ел Маестро ще даде, ще е в сряда преди двубоя с румънския отбор.

Вчера наставникът проведе първа тренировка начело на ЦСКА, днес тимът имаше две занимания, а в сряда рано сутрин отпътуваме за Румъния. На 02.08. от 18:30 ч. ще се проведе пресконференцията, а от 19 ч. отборът ще направи последна тренировка преди гостуването на “Сепси", написаха от ЦСКА на официалния си сайт.

Вижте кой е новият специалист в лагера на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички