"Тя е здрава": Стойко Сакалиев с прекрасни новини за дъщеря си, на която помогнаха куп добри хора


"Тя е здрава": Стойко Сакалиев с прекрасни новини за дъщеря си, на която помогнаха куп добри хора
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4196 0

Една от емблематичните фигури в историята на ЦСКА и настоящ администратор в клуба Стойко Сакалиев обяви прекрасна новина. Тя е свързана с неговата дъщеря, която вече е здрава и е преборила тежкото заболяване, което имаше.

Преди време Сакалиев бе открил и дарителска сметка, чрез която да се помогне. В нея се включиха не само "червени" фенове, но и такива на всякакви тимове, както и разбира се, хора, нямащи общо с футбола.

Той призна, че са останали средства от кампанията, както и че те ще бъдат насочени към друго дете, което е в нужда. Ето какво написа Сакалиев в личния си профил във Facebook:

"Здравейте, приятели! Измина малко повече от година, от най-тежкият момент в моя живот. Най-трудния път, който съм изминавал с моето семейство ! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден-денят, в който ще Ви

кажа:ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща , но не знам точно какво , защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари , приятели , познати и непознати хора … благодаря за енергията която дадахте на Люби . Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете…стократно.

Има и друго което искам да споделя. Останаха средства от Вашата помощ , те ще бъдат пренасочени за друго дете което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро ,коя кауза ще подкрепим заедно , отново благодарение на всички вас !

БЛАГОДАРЯ !!" - написа Стойко Сакалиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички