Кирил Десподов за критиките: Мога да вкарам 19 гола в следващите 2 мача


Кирил Десподов за критиките: Мога да вкарам 19 гола в следващите 2 мача
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2257 0

Звездата на българския шампион Лудогорец Кирил Десподов говори пред медиите преди тежкото гостуване на "орлите" от петия кръг на груповата фаза в Лига Европа. Както е известно, разградчани ще играят в Сърбия срещу местния гранд Цървена звезда.

Десподов бе запитан за спада в играта му и за някои пропуски, а на този въпрос той отговори доста уверено. Той отсече, че пропуските са част от играта и дори заяви, че може да вкара 19 гола в следващите 2 мача.

"Нека оставим така нещата, нека мислят, че са фаворити. Важното е ние как ще играем. Какво мисли противниковият отбор, не трябва да ни интересува нас. Чувствам се много добре. Да, не успях да тренирам около пет дни, след като се завърнах от националния отбор, но преди това играех всеки три дни мач. Не съм излязъл от игрови ритъм. Чувствам се добре и съм мотивиран. Да говорим на терена.

Пропускам, случва се. Всеки пропуска. Ако излизаш на голово положение, пропускаш. Готов съм. Нищо не се знае. Може следващите два мача да вкарам 19 гола. Всеки се ядосва, когато пропуска, но е нормално. В играта го има. Да се надявам да започна да отбелязвам повече голове в Европа" - заяви Десподов.

Малко след този двубой за "орлите" предстои още един много тежък такъв, този път на родната сцена. Вече е ясно и кой съдия ще ръководи дербито между Лудогорец и ЦСКА в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички