Скандал в Лудогорец преди мача с ЦСКА - Станислав Генчев е бесен на нападателите си?


Скандал в Лудогорец преди мача с ЦСКА - Станислав Генчев е бесен на нападателите си?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2185 0

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев е бил бесен на атакуващите си футболисти и по-конкретно - на нападателите си, заради головата суша, която ги е налегнала в последно време, пише днес "Тема Спорт".

В последните си три мача "орлите" отбелязаха само 1 гол на Локомотив Пловдив в среща от 14-ия кръг на Първа лига, а комичното е, че дори той не бе дело на играч в "зелено", тъй като Кристиан Гомис си вкара автогол в опит да изчисти топката...

При загубата от ЦСКА 1948 футболистите на Генчев пък не отправиха нито един точен удар към вратата на противника, а срещу Цървена звезда имаха само един такъв и той бе дело на халф - Клод Гонсалвеш.

В идния понеделник шампионите посрещат Стойчо Младенов и ЦСКА в дербито на кръга в Разград (ето кой ще бъде рефер) и ще трябва коренно да променят играта си, ако не искат да бъдат притиснати от "червените" на върха. Добрата новина за Станислав Генчев е, че в тази среща ще може да разчита на Ихинио Марин и Каули, които не играха срещу Звезда, тъй като нямаха картотеки за Лига Европа! 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички