Преди Лудогорец - ЦСКА: Алън Пардю с хаплив коментар по адрес на Кирил Домусчиев


Преди Лудогорец - ЦСКА: Алън Пардю с хаплив коментар по адрес на Кирил Домусчиев
Снимка: Getty Images/Guliver

2593 0

Един от съветниците на Гриша Ганчев в ЦСКА - Алън Пардю, даде любопитно интервю за "Daily Mail", в което говори за моментното състояние на "армейците" и отправи интересен коментар по адрес на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев часове преди дербито между двата тима:

"Този ​​клуб имаше страхотни моменти в миналото, големи победи срещу Ливърпул и Байерн Мюнхен, но това е много назад във времето. В момента това ниво, което поддържаме, ни устройва и е важно. Разликата между класирането в Европа не може да бъде в рамките на половин милион паунда", смята той.

"Да, загубихме срещу Бодьо/Глимт, но сега голямата цел ни е мача с Лудогорец. С тях се гоним с точките. Собственикът на Лудогорец е собственик на компанията, която държи телевизионните права за българския футбол. Правилно ли е това?", запита съветникът на Ганчев.

"Ние спечелихме Купата на България миналата година и ги победихме на полуфинала, а този сезон смятаме да ги "затворим". Събрахме добър отбор с доста нисък бюджет и директните мачове ще определят къде ще отиде титлата".

ЦСКА гостува на Лудогорец в понеделник (29.11.), а разликата между двата тима е само четири точки, като "армейците" са изиграли и един мач по-малко!

Наскоро пък се бяха появили информации, че именно Алън Пардю е човекът, който реди трансферите в ЦСКА и от "Българска армия" смятат да направят тандем между него и старши треньора Стойчо Младенов (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички