В криза за български гол: ЦСКА разчита изцяло на чужденците в атака


В криза за български гол: ЦСКА разчита изцяло на чужденците в атака
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1571 0

ЦСКА започна да намира своя ритъм на игра под ръководството на Нестор Ел Маестро и се изкачи до третото място в класирането след 12 изиграни мача. Отборът има 25 точки, като е на 4 зад втория Черно море и на 5 зад лидера Локомотив Пловдив, но и двата тима са с мач повече.

Преди равенството с Левски в последния кръг "червените" се намираха в серия от 5 поредния успеха. А в идния кръг ще гостуват на Пирин в Благоевград, където ще се надяват да продължат с победите.

В търсене на първи български гол за ЦСКА

И все пак се забелязва една повече от любопитна тенденция от началото на сезона. А именно, че само чужденци са отбелязвали гол за ЦСКА. Общо отбелязаните попадения за тази кампания за 17, като всеки един от тях е дело на легионер.

Начело в класацията е Дюкенс Назон има гола в 993 минути на терена. Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Майкъл Естрада имат по 3 гола, като последният има най-малко игрови минути - 443. Първият е с най-много 1 2020, а Хайнц с 1 189. Лазар Туфегджич има едно попадение, а за играча се смята, че е сигурен пътник от "Армията".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички