ЦСКА ще опита отново да се раздели с резерва и дава друг играч под наем, за да реши важен проблем


ЦСКА ще опита отново да се раздели с резерва и дава друг играч под наем, за да реши важен проблем
Снимка: БГНЕС

2216 0

ЦСКА отново ще пробва да се раздели с Лазар Туфегджич през зимата. 26-годишният сръбски офанзивен халф е с твърд статут на резерва на "Армията".

При раздялата с него ЦСКА ще реши и още един проблем

А след възстановяването на Браян Морено за полузащитника много трудно ще се намира място в групата, пише "Тема спорт". От началото на сезона сърбинът е използван само 4 пъти, като неизменно се появяваше на терена от резервната скамейка. Той вкара 1 гол за равенството 1:1 със Славия на "Армията".

От "Армията" искаха да се разделят с играча още през лятото, като и Саша Илич бе показал, че няма да разчита на него. Двете страни обаче така и не стигнаха до споразумение за раздяла по взаимно съгласие. Такава ще се търси след края на есенния полусезон.

С прекратяването на контракта на Туфегджич ЦСКА е освободи и квота за играч извън Европейския съюз. Заради надвишената бройка на такива футболисти "червените" ще преотстъпят и бека Сейни Санянг. Междуврменно, от ЦСКА вече са избрали и мястото си за зимната подготовка, като няма да изневерят на стила си от последните 4 години

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички