ЦСКА избра място за зимната подготовка, която се оказа фатална за Ел Маестро в първия му престой


ЦСКА избра място за зимната подготовка, която се оказа фатална за Ел Маестро в първия му престой
Снимка: БГНЕС

8732 0

ЦСКА вече е избрал къде ще проведе зимната си подготовка. "Червените" отново са се спрели на Турция, като за четвърта поредна година тимът ще има зимен лагер в югоизточната ни съседка.

Без изненада в избора на ЦСКА за подготовка

Планира се той да започне в средата на януари и да продължи малко повече от две седмици, като включва 5 контроли, две от които с много класни съперници, твърди "Тема спорт". По програма есенният дял на първенството ще завърши в периода 8-11 декември. За тогава са насрочени мачовете от 20-ия кръг на Първа лига. В него ЦСКА приема Лудогорец, като дуелът ще е с голямо значение в битката за титлата. През пролетта шампионатът се подновява с двубои на 16-19 февруари, а тогава "армейците" ще домакинстват на Ботев Враца.

Преди време "червените" предпочитаха да се готвят през зимата в испанския курорт Марбея, където играеха контроли с много силни съперници. За последно тимът бе там през 2020 година, а треньор бе Милош Крушчич. Нестор има зад гърба си една зимна подготовка с ЦСКА – през 2018-а. Тогава отборът бе в Испания, а след незадоволителна игра в контролите при завръщането в България наставникът бе освободен и на негово място бе назначен Любослав Пенев. А наставника на дубъла на "червените" Стамен Белчев разкри пред SportLive.bg дали е имал предложение да замести Саша Илич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички