Можеше ли Белчев да замени Илич в ЦСКА? Стамен проговори пред SportLive за последните предложения


Можеше ли Белчев да замени Илич в ЦСКА? Стамен проговори пред SportLive за последните предложения
Снимка: Колаж: SportLive.bg

4348 0

Стамен Белчев продължава работата си в ЦСКА II, който пое през лятото на 2022 година. Родният специалист кара втория си сезон в Югозападната Трета лига с дубъла на 31-кратните шампиони. 

Опитният треньор говори пред SportLive.bg и обясни, че е доволен от футболистите и от собствената си работа начело на тима. Белчев използва момента, за да сложи край на спекулациите по свой адрес.

През лятото той бе свързан с представителния тим на "червените" след освобождаването на Саша Илич. Сега специалистът обясни дали е бил опция за клуба и може ли да напусне ЦСКА II при добра оферта.  

Бил ли е Белчев вариант за наследник на Илич

На въпрос дали има амбиции да се завърне в професионалния футбол, както и дали има предложения, откакто се завърна на "Армията", той отговори:

"Да, разбира се, че имам амбиция да се завърна в професионалния футбол. Получавал съм 2-3 предложения, но на този етап – това не бяха моите "проекти".

Информациите, че можех да поема ЦСКА след Саша Илич бяха спекулации. Клубът си има много добър треньор в лицето на Нестор Ел Маестро и всичко е наред. Не трябва да обръщаме внимание на подобни "информации", коментира Белчев пред медията ни.

Очаквайте през следващите часове ексклузивното интервю на Белчев пред SportLive.bg за работата му в ЦСКА II и коментар за победите над Левски!

АВТОР: КРИСТИАН ГЪРЕВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички