Първо в SportLive: Дебютът на Сейни Санянг ще се забави, пропуска лагера на ЦСКА в Австрия


Първо в SportLive: Дебютът на Сейни Санянг ще се забави, пропуска лагера на ЦСКА в Австрия
Снимка: Lap.bg

5770 0

ЦСКА анонсира в неделя първото си чуждестранно попълнение преди сезон 2023/24 - Сейни Санянг. Младият гамбиец акостира на "Армията" като заместник на тежко контузения Брадли де Нойер по левия бек, а очакванията към него са големи. 

Отсъствието на Санянг

Днес перспективният футболист проведе първа тренировка с новите си съотборници, но се оказва, че тя ще му е и последна за известно време. Причината е, че той няма да излети за подготвителния лагер в Австрия, научи SportLive.bg! 

Саша Илич повежда възпитаниците си за алпийската страна още в понеделник - 26 юни, a там "червените" ще тренират до 9 юли, когато ще се завърнат в България.

Проблемът пред таланта

В рамките на тези две пълни седмици 20-годишният талант ще се подготвя изцяло с дубъла на ЦСКА, воден от Стамен Белчев, разкрива журналистът Фодай Мане пред медията ни. 

САМО В SPORTLIVE: ТОЧНАТА СУМА, ЗА КОЯТО ЦСКА ПРИВЛЕЧЕ СЕЙНИ САНЯНГ

Причината около отсъствието на младока в Австрия е проблем с визата му и Шенгенската зона, в която България още не попада. По този начин той няма да вземе участие в някоя от четирите контроли извън България или тренировъчните занимания.

В миналото Али Соу се превърна в първия гамбиец, който акостира на "Армията", но италианският паспорт, с който разполагаше, разрешаваше подобни проблеми. 

Вижте какво може Сейни Санянг с топка в крака!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички