В Бразилия отчетоха: Джеферсон не играе за България, защото...


В Бразилия отчетоха: Джеферсон не играе за България, защото...
Снимка: Instagram

8380 0

Бразилското издание revistacolorada.com направи любопитно разкритие около чуждестранната легенда на родния ЦСКА - Джеферсон. Полузащитникът е сред водещите теми в "червената" общност, след като през последните часове стана ясно, че скоро ще напусне клуба.

Това ще се случи след цели 5 години и половина по местните терени, което е адски много време за незадържащите се задълго в родните клубове чужденци.

През последните седмици дори стана ясно, че полузащитникът, който в един момент получи дефанзивни задачи и формата му спадна, се е сдобил с български паспорт и ще бъде повикан в националния отбор от Младен Кръстаич. 

Какво спира сърбина

От изданието дори смятат, че до повиквателна се е стигнало съвсем наскоро, но контузията, която държеше Джеферсон повече от месец извън терените, го е спряла за участие по време на двубоите с Литва и Сърбия във втората половина на юни. 

Не е тайна, че още през 2015 г. Дунга повиква бразилеца в националния тим за Копа Америка, но тогава не записва участие и поради тази причина и до днес е сред реалните възможности за "лъвовете".

Вижте какви са плановете на ЦСКА около предстоящите трансфери и кои ще напуснат клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички