Контузени, напускащи и трансфери - Орманджиев разкри плановете на ЦСКА


Контузени, напускащи и трансфери - Орманджиев разкри плановете на ЦСКА
Снимка: cska.bg

5693 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Стоян Орманджиев, говори броени дни, след като приключи със сребро сезонът за "червените". Той отговори на едни от най-важните въпроси около клуба пред Дарик Радио. 

Специалистът уточни какво ще се случи с няколкото контузени звезди след дългия сезон и кои са футболистите, които няма да продължат с 31-кратните шампиони.

Още не е анонсирано в официалните канали на клуба, но Орманджиев потвърди, че един от напускащите е дългогодишният състезател на "армейците" - Джеферсон

Орманджиев за контузиите

Изпълнителният директор конкретизира каква е ситуацията с контузените, които се оказаха доста в края на драматичната кампания. Към момента остава въпросително колко ще се възстановяват Браян Морено и Джонатан Линдсет:

"Контузиите на Юрген Матей и Брадли де Нойер са сериозни, тепърва ще преценяваме и състоянието на Браян Морено и Джонатан Линдсет, да повлияват се нашите планове за селекцията, защото те са основни футболист.

Ако искаме да сме боеспособни на всички фронтове, ние трябва да имаме един добър брой от футболисти, на които можем да разчитаме. Старши треньорът е показал, че обича да разчита на целия си арсенал от футболист и да варира в тактическата постройка. Очаква се интензивно лято за нас".

Предстоящите трансфери

В допълнение Орманджиев коментира и ситуацията с предстоящите трансфери, които бяха рекордно малко по време на зимния прозорец, но точно след него - привличането на Тобиас Хайнц бе напът да изиграе ключова роля:

"Мисля, че не е тайна, че Жеферсон няма да продължи в ЦСКА. Той даде достатъчно на отбора. Има и други футболисти с изтичащи договори, но нека да не влизаме в конкретика. Селекцията е отворен процес. Ще се опитаме да сме максимално конкретни и ясно до началото на подготовката".

Вижте какво сподели категорично Стоян Орманджиев за бъдещето на Саша Илич в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички