Ултиматум! Гриша Ганчев тропна по масата и постави голяма задача на ЦСКА


Ултиматум! Гриша Ганчев тропна по масата и постави голяма задача на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

7831 0

Финансовият благодетел на ЦСКА  Гриша Ганчев е категорично желае „червените“ да зимуват на върха в родната Първа лига. Това ще се случи, ако тимът на Саша Илич спечели оставащите мачове до края на годината, а Лудогорец направи грешна стъпка.

За целта Гриша Ганчев е поставил ултиматум пред отбора и сръбския специалист, съобщава „Новспорт“. Целта е да вземат 12 точки в оставащите срещи.

В КОИ МАЧОВЕ ТРЯБВА ДА ТРИУМФИРА ЦСКА?

Серията от двубои започва още днес. ЦСКА гостува на Локомотив Пловдив в отложена среща от 7-ия кръг. Следва домакинство на Локомотив София и гостувания на Черно море и Берое в последния за тази година 19-ти кръг.

В момента ЦСКА е на върха с 37 точки от 15 мача. Лудогорец изостава с 2 точки, но е с 14 двубоя.

ДРУГАТА ЦЕЛ НА ГАНЧЕВ

Гриша Ганчев има още една цел, която върви паралелно със зимуването на върха. С посрещането на Нова година на първото място в класирането, бизнесменът ще има възможност да призове феновете да се завърнат на трибуните. От няколко месеца организираните привърженици на „червените“ бойкотират мачовете на любимците си.

Напоследък Ганчев не остава безразличен и към съдийските отсъждания в двубоите по родните терени. Той реагира твърде любопитно след отменения гол на Ботев Пловдив в Разград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички