Ударната селекция продължава: ЦСКА привлече колумбийски защитник


Ударната селекция продължава: ЦСКА привлече колумбийски защитник
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3354 0

Селекцията в ЦСКА продължава с пълна сила. Още един чужденец ще подсили "червените" това лято и той е защитникът на Америка де Кали - Браян Кордоба. Че той вече е играч на българския гранд съобщиха от колумбийския клуб.

Америка де Кали му пожела успех в "европейското изживяване"

В Америка де Кали 23-годишният футболист игра през последната половин година и записа 23 срещи с екипа му. Колумбийците пожелаха успех на Кордоба в България и написаха:

"След постигане на окончателно споразумение за трансфер, Браян Кордоба е нов играч за ФК ЦСКА от България. Пожелаваме му много успехи в това европейско изживяване!".

Купуват ли го, или го вземат под наем "червените"?

Според журналиста Пепе Сиера колумбиецът ще дойде на "Българска армия" под наем с опция за откупуване. Досега Кордоба е играл само в колумбийския футбол. Бил е в школата на Атлетико Насионал, играл е и за Онсе Калдас.

ЦСКА привлича ударно

Досега столичният клуб привлече четирима футболисти - крилото Матиас Фаетон, вратаря Марин Орлинов, бека Сейни Санянг и нападателя Майкъл Естрада. А ето какво буди безпокойство у новия нападател на ЦСКА - Майкъл Естрада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички