Светкавична реакция: Лудогорец отговаря на ЦСКА и Естрада с Жорди Кайседо


Светкавична реакция: Лудогорец отговаря на ЦСКА и Естрада с Жорди Кайседо
Снимка: Cska.bg / колаж: SportLive

17094 0

Лудогорец е решен да отговори на мощните офанзивни трансфери от страна на ЦСКА с негова бивша звезда - Жорди Кайседо. Според южноамериканското издание Mercado Futbol "орлите" отново се интересуват от еквадореца, както се смяташе през зимата.

На "Хювефарма Арена" по всяка вероятност се оглеждат за нападатели, след като преди броени седмици осъществиха историческия трансфер на Игор Тиаго посока Брюж.

Припомняме ви, че бившият национал на Еквадор - Жорди Кайседо, преди година се раздели със скандал с ЦСКА. Тогава той държеше да бъде продаден и в крайна сметка се насочи към Тигрес в Мексико, с който подписа до 2026 година.

Настоящето на Кайседо

По-малко от половин година той не се представяше на очакваното ниво и бе отдаден под наем в турския Сиваспор, но отношенията им вече приключиха след 17 двубоя, в които се отчете с 3 гола и 1 асистенция.

Ако се стигне до сензационния трансфер на Кайседо в Лудогорец, то това би било директен отговор на акостирането на друг еквадорец в България - Майкъл Естрада. Той дойде под наем в ЦСКА за един сезон. Любопитно е да се отбележи, че той бе избран пред Жорди Кайседо за Световното в Катар.

Вижте параметрите по договора на Майкъл Естрада в ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички