ЦСКА ще прави нов опит за титлата с атака за 9 млн. лева


ЦСКА ще прави нов опит за титлата с атака за 9 млн. лева
Снимка: CSKA.BG

6368 0

ЦСКА е активен на летният трансферен пазар, като показва, че и през новия сезон ще се надява да прекъсне хегемонията на Лудогорец. През изминалия сезон "червените" бяха близо до това да станат шампиони, но в крайна сметка завършиха на второ място.

Атомно нападение ще поведе ЦСКА към титлата

С нападение на стойност 9 млн. лв. ЦСКА ще гони титлата в родния шампионат. От клуба вече привлякоха Матиас Фаетон от френския Гренобъл, а и ЦСКА подписа с друг голаджия - Майкъл Естрада. Нападателят идва под наем за един сезон от мексиканския Толука, а в клаузата на договора му е заложено, че може да бъде купен, пише "24 часа".

Според специализирания сайт transfermarkt националът на Еквадор е оценен на 1,5 млн. евро. Нападателят, който игра за родината си на световното в Катар през зимата, вече тренира с новите си съотборници. Очаква се той да играе в контролата утре срещу шампиона на Азербайджан Карабах. Цената на другия нов в нападението на “червените” - Матиас Фаетон, е същата.

Интересното е, че цената на голмайстора на ЦСКА от миналия сезон - Дюкенс Назон, също е 1,5 млн. евро. Така общата цена на нападателите на "армейците" е точно 4,5 млн. евро, или близо 9 млн. лв. Назон обаче е много вероятно да напусне ЦСКА, като има интерес към него от азиатци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички