Треньорът на Шамрок Стивън Брадли похвали футболистите си и разкритикува съдиите


Треньорът на Шамрок Стивън Брадли похвали футболистите си и разкритикува съдиите
Снимка: Ludogorets.com

2196 0

Лудогорец не впечатли, но отстрани Шамрок Роувърс с общ резултат 4:2 и продължава напред в Шампионска лига.

Старши треньорът на ирландския тим - Стивън Брадли, коментира поражението на своя тим. Наставникът е останал изключително доволен от видяното от своите възпитаници, но определи спорно съдийско решение като ключово за крайния резултат.

"Мисля, че футболистите бяха изключителни. Те дадоха всичко от себе си. Всеки наш фен може да се прибере горд вкъщи след показаното от отбора. Всеки трябва да си даде сметка срещу какви играчи се изправихме, за нивото на съперника, за инвестициите, които те са направили в състава си", заяви специалистът след двубоя.

"Нашият отбор беше значително по-добър в този мач. Затова сме разстроени и разочаровани, че не продължихме напред. Мисля, че ключова беше ситуацията, когато Ричи (Тауел) се откъсна в чиста позиция. От това, което видях, имаше нарушение срещу него, а това беше и червен картон. Но съдията го подмина, защото прецени, че Ричи симулира, а той беше сам срещу вратаря.

За мен това е невероятно. В такива мачове подобни решения трябва да бъдат в твоя полза, защото дребните детайли решават нещата. За нещастие решението не беше в наша полза. Затова и съжаляваме, защото започнахме отлично мача. Бяхме ги притиснали. Ако бяхме реализирали още един гол по-рано, всичко се обръщаше, защото щяхме да имаме повече време и по-спокойно да потърсим и трето попадение. Не стана.

Само в 10-15 минути от първия мач те бяха наистина опасни. Да, владееха повече топката в първите 25 минути, но не ни затрудняваха особено. След това те имаха тези силни десетина минути, в които ни вкараха два пъти. Хората гледат резултата, но не анализират толкова случилото се по време на мача. Това е работата на треньорите. Знаехме, че трябва да ги пресираме по-агресивно, за да им причиним проблеми", допълни още той.

Ето какво каза наставникът на разградчани Анте Шимунджа след сблъсъка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички