Домакински "ад" очаква ЦСКА в Ирландия


Домакински "ад" очаква ЦСКА в Ирландия
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1583 0

Ръководството на Сейнт Патрикс излезе с любопитна и важна, за ирландските привърженици, информация. След справка става ясно, че огромна част от билетите за реванша между клуба и ЦСКА от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите са разпродадени. 

Двубоят ще се проведе на "Тала Стейдиъм", където по принцип Шамрок Роувърс посреща съперниците си, както се случи и с Лудогорец. Тогава "орлите" потрепериха, но в крайна сметка се класираха за следващия кръг на Шампионска лига.

От Сейнт Патрикс съобщиха, че пропуските за главната трибуна са разпродадени, а за другите са останали единични бройки. Най-много непродадени билети има за източната трибуна – около 500. Капацитетът на съоръжението е за около 8000, като малко повече изгледаха загубата на ЦСКА в София. Тогава гостите се възползваха от грешка на младия Асен Дончев и вкараха в последните минути. 

Феновете на ЦСКА получиха 500 билета за гостуването в четвъртък, като няма точна информация колко са продадени до този момент. "Армейците" винаги са се хвалили със сериозна подкрепа и зад граница, но в момента част от организираните привърженици бойкотират посещението на мачове. В София около 30 ирландци гостуваха за срещата. 

Вижте какъв умен ход предприе ръководството на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички