Скандал в Ирландия след отменен мач на Сейнт Патрикс заради ЦСКА


Скандал в Ирландия след отменен мач на Сейнт Патрикс заради ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1372 0

Наболелият проблем с лесното отменяне на мачове от вътрешното първенство изглежда не засяга само България. Съперникът на ЦСКА в Лигата на конференциите Сейнт Патрикс стана обект на нападки поради отложения си двубой с Шелбърн

В неделя (07.08) трябваше да се изиграе сблъсъкът между двата тима. Два дни преди него обаче стана ясно, че той няма да се състои. Срещата беше отменена поради липсата на самолетни полети към Ирландия, което забави връщането на отбора в Дъблин.

"ФК Шелбърн научи късно в петък, че неделният мач срещу Сейнт Патрикс е отложен. Пренасрочването ще доведе до допълнително забавяне на мачовете на Шелбърн. До момента ние имахме само два домакински мача за последните три месеца.

Това отлагане на среща е изключително несправедливо спрямо нашите привърженици и доброволци. Споделяме разочарованието на нашите привърженици от неудобството, което отлагането причини на всички в клуба", съобщиха от Шелбърн, цитирани от "Тема Спорт".

ЦСКА се изправя срещу Сейнт Патрикс в четвъртък (11.08) в опит да обърне нещата в своя полза. "Армейците" загубиха нелепо с 0:1 в България в първия мач от 3-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, но ще се надавят на обрат в реванша.

Ето какво каза треньорът на "червените" Саша Илич след загубата срещу ирландците

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички